Acaben les obres de l’edifici annex a la pista poliesportiva

0
588

La construcció ha costat 311.360 € i coincideix amb la finalització de la reforma interior dels vestidors del pavelló


 

La pista poliesportiva de Roses compta amb un nou edifici de serveis de 120 m2. Està situat a la façana lateral de la pista, i consta de 4 mòduls sanitaris capaços de funcionar de manera independent. Cada mòdul està equipat amb 6 cabines, 1 bany adaptat i 2 lavabos. Amb aquesta construcció es millora la quantitat i la qualitat dels serveis higiènics, que permetrà a la pista poliesportiva acollir esdeveniments de major capacitat. L’accés al camp d’esports anterior s’ha enderrocat, i el seu lloc l’ocupa una rampa que en millora l’accessibilitat.

Els vestidors del pavelló també han estat renovats. Les millores inclouen els acabats interiors, la substitució d’elements sanitaris, enllumenat, radiadors i mobiliari, així com una nova distribució dels banys, que ha permès incorporar serveis adaptats. El cost de renovació dels vestuaris ha estat de 252.000 euros. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li