Acaben les obres de la pista del CusĂ­ amb 4 mesos de retard

0
1399

Els treballs a la pista semicoberta de l’escola van començar a l’octubre i havien d’estar acabades desprĂ©s de les vacances de Nadal


L’empresa encarregada de les obres de la pista coberta de l’escola Joaquim Cusí va acabar els treballs divendres. Els operaris es van acomiadar dels responsables del centre després de mesos “convivint” enmig d’hores lectives complicades a causa de les molèsties típiques de les obres. Ara només falta enllestir algun detall com ara tasques de metal·listeria, que podrien anar a càrrec de la brigada municipal.

Les obres de la pista semicoberta de l’escola Joaquim Cusí van començar a l’octubre i havien d’estar acabades després de les vacances de Nadal. El fet que els treballs hagin coincidit en el temps amb la instal·lació de la caldera de biomassa ha estat un bon maldecap per a la comunitat educativa.

El nou equipament pretén reduir el dèficit d’instal·lacions esportives a la ciutat mentre s’espera la construcció del tercer pavelló al sector Olivar Gran. Precisament, el ple va aprovar dijous la classificació de propostes del concurs amb jurat per al pavelló triple poliesportiu. El projecte guanyador és el de Joan Forgas i Eduard Bou En els meandres. En total es van presentar setze propostes.

.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li