Acaben l’adequació de la llotja

0
502

S’ha instal·lat una coberta a les grades de la llotja, s’ha reparat la façana i els porxos del magatzem de rentat de caixes i s’ha reparat un esvoranc a l’embarcador d’Els Estanys-Sant Carles, entre d’altres


El nou director general de Ports de la Generalitat, Pere Vila, ha visitat les obres fetes a la sala de subhastes de la llotja de peix del port de Llançà i a l’embarcador d’Els Estanys-Sant Carles. La visita, que va ser dilluns, també ha comptat amb la presència de l’alcaldessa de Llançà, Núria Escarpanter, i el Patró Major de la Confraria de pescadors de Llançà, Jordi Fulcarà, entre d’altres autoritats.

LLOTJA DE PEIX. Les obres d’adequació s’han fet en un mes i mig i han tingut un cost de 65.000 euros. Aquestes obres han consistit en la instal·lació d’una coberta a la zona de grades de la sala de subhastes del peix amb l’objectiu d’aconseguir un major aïllament tèrmic. A l’interior de la llotja també s’han substituït tres lluminàries amb tecnologia LED. A la zona de les grades també s’han adequat les façanes i s’ha aplicat una pintura impermeable per evitar humitats i filtracions.

EMBARCADOR. Aquest espai va patir un esvoranc a causa de diferents temporals i ara s’ha reparat per un cost de 15.000 euros. Pere Vila destacava que «l’actuació dona estabilitat i funcionalitat a la instal·lació marítima i un millor servei als usuaris per practicar activitats esportives i aquàtiques». S’ha reparat el forat i s’ha col·locat un tram d’escullera amb 22 tones de peces.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li