Acaba la recollida d’avals dels candidats a alcaldables

0
741

Les dues persones que rivalitzen per ser alcaldables són l’actual portaveu de J×F i guanyador de les eleccions del 2019, Jordi Masquef, i l’exdirector de la Casa de la Generalitat a Perpinyà i actual director de projectes transfronterers a la Catalunya Nord, Josep Puigbert


Aquest dimarts a la tarda acaba el termini per presentar avals a Junts per Figueres de cara a presentar candidatura per a les municipals. Les dues persones que rivalitzen per ser alcaldables són: l’actual portaveu de J×F i guanyador de les eleccions del 2019, Jordi Masquef, i l’exdirector de la Casa de la Generalitat a Perpinyà i actual director de projectes transfronterers a la Catalunya Nord, Josep Puigbert.

Un cop presentades les candidatures i els avals, es reunirà la Comissió Municipal Territorial (CMT) de Junts, que avaluarà quina és la millor proposta de candidat, en aquest cas per a Figueres. Aquesta comissió està formada per vuit persones, entre les quals hi ha representants de la direcció nacional, la vegueria, la comarca i dos representants del comitè local. Un cop la CMT té la proposta de candidat, aquesta ha der ser ratificada en una assamblea de militants.

El procés per saber el nom definitiu de l’alcaldable de Junts a Figueres hauria d’estar enllestit aviat. Es preveu que entre finals de novembre i principis de desembre.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li