Abad, reelegit president de la Federació Territorial de Confraries de Girona

0
448

El nou òrgan de govern de la territorial està format per Jordi Fulcarà, de Llançà, que serà vicepresident primer, i per l’escalenc Josep Lluís Sureda, vicepresident segon


El rosinc Antoni Abad ha estat reelegit president de la Federació Territorial de Confraries de Girona després del procés electoral obert a finals de març. La proclamació definitiva del president s’ha fet aquest dilluns.

El nou òrgan de govern de la territorial està format per Jordi Fulcarà, de Llançà, que serà vicepresident primer, i per l’escalenc Josep Lluís Sureda, vicepresident segon.

La nova direcció es planteja «continuar treballant pel sector, per garantir el futur de la pesca i el seu relleu generacional». De fet, la setmana passada, en el marc de Catalonia Hub Seafood, el sector va mostrar la seva preocupació pel relleu generacional en una taula rodona en la qual hi va participar Abad com a representant de la Federació Catalana de Confraries. Un altre dels objectius és el d’impulsar el producte local.

La territorial gironina està formada per les confraries de Cadaqués, el Port de la Selva, Llançà, Roses, l’Escala, l’Estartit, Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Tossa de Mar, Blanes i Lloret de Mar.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li