A tot gas amb la pantera rosa

0
519

Rosa xiclet. Aquest és el color de l’equip Supermartxé VIP, en què correrà el jove pilot rosinc Maverick Viñales (dimecres complirà 16 anys) la propera edició del Campionat del món de motociclisme en la categoria de 125 cc.
La presentació del team, que es va fer a l’Hotel ME de Madrid, va ser tot un esdeveniment mediàtic que va copsar l’atenció tant dels mitjans que cobreixen la informació de motor com els de la premsa anomenada del cor, bàsicament perquè la persona que hi ha darrere el projecte és la popular celebrity nord-americana Paris Hilton, hereva de l’imperi hoteler del mateix nom.
Un fet que cal saber valorar positivament en tota la seva amplitud, ja que la repercussió que pot atorgar un personatge mundialment conegut com la Hilton és tota una jugada de màrqueting que qualsevol empresa de comunicació/motor/o el que sigui somiaria poder dur a terme.
És més, durant la presentació, ja es va anunciar que la imatge de la celebrity ha de servir d’ham per atraure més patrocinadors a l’equip amb la intenció de poder realitzar tres temporades seguides, a més d’anar pujant de cilindrada.
Més enllà de l’expectació que va generar la presentació -Paris va fer-se una sessió de fotos a sobre la moto amb una espectacular indumentària a mig camí entre una disfressa de Barbalera i un mono de carreres (a la foto), així com una sèrie de retrats amb els corredors, amb l’afegit de dedicar una extravagant sessió de ball als presents-, el dia 11 de desembre va servir, sobretot, per conèixer les armes amb què comptarà el corredor rosinc per enfrontar-se al seu primer campionat del món. Es tracta d’una Aprilia RSA d’última generació, la mateixa màquina que tindrà el seu company d’equip Sergio Gadea.
La presència d’un altre esportista altempordanès al Campionat del món de motociclisme (el seu cosí Isaac té un peu i mig a la categoria) ja seria per si mateixa tota una notícia, però haver entrat ‘per la porta gran’ sota l’aixopluc d’un equip important com el Supermartxé representa una doble celebració.
Si això ha estat possible és degut a l’espectacular campanya que Maverick Viñales va fer la passada temporada, quan va guanyar el Campionat d’Espanya de Velocitat (considerat un dels més exigents) a més d’haver-se embutxacat el Campionat d’Europa de la mateixa cilindrada.
El camí que ara li espera a Viñales, però, no és gens fàcil. Haurà de competir amb totes les altres joves promeses del mundial, si considerem que 125 és l’entrada i alhora el primer filtre per arribar a la categoria reina de Moto GP.
La temporada es posarà en marxa el 20 de març al circuit de Locail, a Qatar, i aterrarà a Europa el 3 d’abril amb la prova a Jerez de la Frontera. Els pilots de 125 cc hauran d’afrontar un total de 17 curses fins al 6 de novembre, quan es tancarà la temporada amb el Gran Premi de la Comunitat Valenciana.
Paris Hilton ja ha anunciat que “si tot surt bé i guanyen el títol prepararà una gran sorpresa i un regal molt maco, a més de sortir de festa i passar una gran nit”.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li