A Roses, també decideixen

0
1536

Els rosincs, majors de 16 anys i empadronats al municipi, podran escollir un màxim de tres projectes fins al 22 de juny 


Ha arribat l’hora de pronunciar-se. Des d’aquest divendres i fins al 22 de juny els rosincs i les rosinques podran votar les propostes finalistes dels primers pressupostos participatius del municipi.

El regidor d’Economia i Hisenda, Marc Danés, va explicar dimecres passat al Teatre Municipal les 39 propostes que han complert els requisits tècnics i econòmics exigits i que, per tant, se sotmetran a la votació popular. Cada ciutadà podrà escollir un màxim de tres propostes i el vot es podrà emetre a través del web www.tudecideixesroses.cat i també s’ha habilitat un punt de votació presencial al Servei d’Antenció al Ciutadà (SAC) de l’Ajuntament.

PARTICIPACIÓ. Durant la primera fase del procés l’Ajuntament va rebre un total de 177 propostes. Els projectes es van recollir des de les bústies ubicades a diversos punts del municipi (68 ); des de web establert per l’ocasió (75) i també es van fer propostes a les sessions participatives del Fòrum Ciutadà (34). En total, 140 veïns i veïnes han participat en aquesta fase de recollida dels pressupostos participatius. Des de l’Ajuntament s’ha agraït la implicació d’aquests veïns i veïnes en el procés de participació. D’altra banda, es recorda que les propostes guanyadores s’executaran al llarg del 2017 fins a esgotar la partida prevista de 150.000 euros.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li