A Roses, per Carnaval, no tot s’hi val

0
1672

La campanya interprel·la més de 700 joves sobre els perills del consum d’alcohol i drogues


 

Amb la imminent celebració del Carnaval de Roses, l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament ha impulsat una nova edició _la sisena_ de la campanya preventiva «Per Carnaval no tot s’hi val», orientada a informar i conscienciar els joves i la població en general sobre els perills del consum d’alcohol i drogues. L’acte principal de la campanya tindrà lloc aquest divendres, a la plaça Frederic Rahola, i comptarà amb la participació de 700 alumnes rosincs. De moment, només se sap que tindrà format d’espectacle i que hi participarà un artista de referència actual que farà arribar un missatge clar i contundent per conscienciar i interpel·lar directament els joves.

Els bons resultats obtinguts des de la posada en marxa de la campanya es fan palesos amb cada nova edició. En són un exemple la decisió de les colles de Carnaval d’evitar el consum d’alcohol durant les passades, o el clar descens del nombre d’emergències i atencions ateses per policia i serveis sanitaris com a conseqüència del consum d’alcohol o drogues.

Com en edicions passades, la campanya del 2018 torna a interrogar els joves de manera clara a través de les xarxes socials. En aquest sentit, el format audiovisual és una de les vies escollides per donar veu als joves i deixar que expressin el seu punt de vista, experiències i opinions. Concretament, enguany s’han enregistrat quatre vídeos protagonitzats per joves d’entre 14 i 25 anys, que es difondran durant els pròxims dies per mitjà del canal YouTube del Car Jove i per les diferents xarxes socials. A més, la web www.percarnavalnototshival.roses.cat, creada amb motiu de la campanya, ha actualitzat els seus continguts.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li