A l’Escala passant per Barcelona

0
1207

“Us convido a gaudir d’un paisatge entramuntanat dins d’una copa de vi.” Amb aquestes paraules va animar el xef Josep Roca, del Celler de Can Roca, a participar, dissabte, a la fira vitivinícola de l’Empordà Arrels del Vi que arribava per segona vegada a Barcelona i que va seduir amb els grans vins de 19 cellers de la DO Empordà i la gastronomia empordanesa el Mercat del Born, en la cloenda del festival Vívid 2016. La festa a la capital catalana va servir per portar un tastet de l’Empordà a Barcelona i anar fent boca per a la propera cita anual, amb els seus habituals, a Sant Martí d’Empúries (l’Escala), que serà els propers 14 i 15 de maig.
A Barcelona la fira va comptar amb més de 100 referències de vi de gamma alta, 19 cellers de la DO Empordà, 3 cellers convidats del Rosselló, 8 productors agroalimentaris empordanesos, 3 tallers del món del vi i 1.000 copes de la marca Riedel.
Per la seva banda, la novena edició d’Arrels del Vi a Sant Martí d’Empúries comptarà, els dies 14 i15 de maig, amb un total de 23 cellers de la DO Empordà, que presentaran varietats de vins d’alta gamma i un celler convidat del Rosselló, Domaine Treloar, i tastets de diversos productes com ara anxoves de l’Escala, oli d’oliva Serraferran de Ventalló o formatges La Balda i Le Bolut. Un any més repetirà Arrels Kids, els tallers creatius infantils, i les visites guiades a les ruïnes d’Empúries, que s’acaben amb el tast de vi mulsum (vi romà) i música amb directe.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li