A la panxa del bou, esperant la Caputxeta

0
2381

La il·lustradora Pilarín Bayés va inaugurar divendres el primer parc infantil temàtic de Figueres, dedicat a en Patufet. Ara en muntaran un de la Caputxeta Vermella


La popular il·lustradora Pilarín Bayés, autora de col·leccions mítiques de contes infantils, va inaugurar divendres el primer parc infantil temàtic de Figueres, dedicat al conte d’en Patufet. Està ubicat a la plaça Vila d’Ordis, i inclou un gran plafó (de dos metres d’alçada) on s’explica la història, il·lustrada precisament amb dibuixos de Bayés.

A l’acte d’inauguració també hi van assistir diversos representants municipals (liderats per l’alcaldessa, Marta Felip). I tres membres del Consell Ciutadà d’Infants de Figueres hi van fer de contacontes. A més, la Corporació va repartir barretines d’en Patufet a tots els infants, i hi va haver una xocolatada.

La nova instal·lació forma part d’un projecte de l’Ajuntament de Figueres molt més ampli, que pretén instal·lar diversos parcs infantils temàtics per tota la ciutat. Estan dissenyats per l’empresa Happyludic, i el proper que tenen previst muntar és el de la Caputxeta Vermella.

L’ESCENARI DEL CONTE. El parc que es va inaugurar divendres estĂ  destinat a nens i nenes d’entre 2 i 12 anys, i estĂ  pensat perquè els adults els puguin explicar la història de manera fĂ cil i divertida. A part del gran panell amb el conte, tambĂ© inclou dos jocs de molla amb els dibuixos d’en Patufet i El Dineret, un tobogan amb el Bou, un gronxador amb la Col, un balancĂ­ amb el Cistellet i una caseta que Ă©s la botiga. A mĂ©s, incorpora un codi QR perquè els nens puguin descarregar el conte i els dibuixos de BayĂ©s en format PDF. AixĂ­, desprĂ©s de jugar amb els personatges a l’aire lliure, el podran llegir i pintar a casa.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li