74 locals i 137 meses es preparen pel 9N a la comarca

0
452

Compte enrere per a la jornada participativa del 9N. Diumenge vinent es posaran a punt a la comarca un total de 74 locals on hi haurà una o més meses de votació. Segons les dades del departament de Governació, a l’Alt Empordà hi haurà 137 meses de participació. La majoria estan repartides entre locals municipals i centres educatius.
En l’àmbit general de Catalunya s’han establert 1.317 locals i un total de 6.695 meses. Tot aquest engranatge funcionarà amb 40.930 voluntaris. D’aquesta xifra, 725 persones treballaran de manera desinteressada des de l’Alt Empordà.
Pel que fa a la logística, els locals de participació no coincideixen necessàriament amb els de les darreres eleccions municipals. Per aquest motiu, tant des de l’ANC com d’Òmnium i, també, des de Governació, s’ha difós el llistat amb els locals de participació del 9N (vegeu gràfic i taula en aquesta mateixa pàgina). Per qualsevol dubte o informació sobre el procés hi ha actiu el web participa2014.cat. També es poden resoldre dubtes a les seus de la campanya “Ara és l’hora”. Sobre la pregunta, la qüestió que es planteja és: Vol que Catalunya esdevingui un Estat? En cas afirmatiu es pot respondre a una segona pregunta que seria: Vol que aquest Estat sigui independent? Els horaris de participació seran des de les 9 del matí de diumenge fins a les vuit del vespre.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li