450 alumnes de la comarca anellen 48 pollets de cigonyes al Parc del Castell de Peralada

0
1526

La família Suqué-Mateu va reintroduir la cigonya blanca a Peralada l’any 1996 amb la col·laboració del llavors director del Parc dels Aiguamolls, Jordi Sargatal


El passat 31 de maig, el Parc del Castell de Peralada va acollir la 9a edició de la Jornada Escolar d’Anellament de Pollets de Cigonyes, en el marc de la Setmana de la Natura, organitzada pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat i la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya. La Fundació Castell de Peralada va reunir prop de 450 alumnes, d’entre 3 i 12 anys, provinents l’11 centres educatius de l’Alt Empordà per participar en l’anellament de 48 cries acabades de néixer d’aquestes aus al Parc, seguint les indicacions de Jordi Sargatal i Oriol Clarabuch, ornitòlegs, i Jaume Bosch, conservador de l’espai. L’activitat també va comptar amb la presència de Marta Subirà, secretària de Medi Ambient i Sostenibilitat.

La família Suqué-Mateu va reintroduir la cigonya blanca a Peralada l’any 1996 amb la col·laboració del llavors director del Parc dels Aiguamolls, Jordi Sargatal.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li