16a Fira VO amb més vehicles i més metres quadrats

0
1195

En aquesta edició hi haurà un total de 17 concessionaris de la zona que portaran fins a 400 vehicles


Els dies 7, 8 i 9 la ciutat acollirà una nova edició de la Fira del Vehicle d’Ocasió 2022 (FIRAVO). Es farà al Recinte Firal de Figueres i enguany s’arriba a la setzena edició. Ja és considerada una fira totalment consolidada i un dels referents de les comarques gironines, tal com apunten des del consistori. Aquest any hi haurà un 17 concessionaris, amb 400 cotxes en exposició i s’ocupa el 100% de l’espai disponible.

LA NOVETAT. A diferència de les altres edicions, a la d’enguany, hi haurà un estand on es podrà vendre el cotxe sense la necessitat de comprar-ne un altre, amb valoració i pagament del vehicle al moment.

SORTEIG. Una altra de les novetats és que l’Ajuntament, La Cuina del Vent, Comerç Figueres i FIRAVO organitzen un sorteig a les xarxes socials i que el premi es tracta d’una nit d’hotel per a dues persones, un sopar per a dues persones, un val de compra de 150 € als comerços de Comerç Figueres, dues entrades al Museu Dalí i un cotxe elèctric per gaudir de l’Empordà durant tot un cap de setmana. L’alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, durant la presentació de la fira, assegurava que «aquesta és una fira consolidada a la ciutat de Figueres i un referent de la demarcació de Girona que genera un gran dinamisme econòmic a la ciutat».

Per a més informació es poden consultar les xarxes socials de la Fira del Vehicle d’Ocasió de Figueres.


  • Pots consultar l’especial de FiraVO, aquí

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li